Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

Best Reisen Utazási Iroda

vissza
Működő Regisztrált Reklamációk
Működő utazási iroda Az utazási iroda rendelkezik engedélyszámmal 0

1062 Budapest VI. kerület, Váci út 1-3 (Westend City Center) Kosztolányi Dezső nkrt. 4, Budapest megye

Telefon:

061-236-0293(4)

Fax:

061-236-0293(4)

E-mail:

touroperacio@bestreisen.hu

Nyitvatartás:

hétfő-szombat: 10:00-20:00, vasárnap:10:00-18:00

Weboldal:

http://www.bestreisen.hu

E-mail:touroperacio@bestreisen.hu
Engedélyszám:R01214/1995/1999
Vagyoni biztosíték (külföld):20 %
Vagyoni biztosíték (belföld):3%
Biztosítás jellege (külföld):Biztosítás
Biztosítás jellege (belföld):Biztosítás
Biztosítás mértéke (külföld):1 200 000 000 Ft
Biztosítás mértéke (belföld):500 000 Ft
Bank (külföld):QBE Ins. (Europe) Ltd. Mo. Fióktelepe
Bank (belföld):QBE Ins. (Europe) Ltd. Mo. Fióktelepe
Szervez külföldi utazást, utazásszervező iroda, utazásközvetítő iroda

További telephelyek:

1024 Budapest II. kerület, Löv?ház u 2-6.(Mammut 1, I.em R102), Budapest megye
E-mail: mammut@bestreisen.hu

1062 Budapest VI. kerület, Váci út 1-3 (Westend City Center) Kosztolányi Dezső nkrt. 4, Budapest megye
E-mail: westend@bestreisen.hu

1073 Budapest VII. kerület, Erzsébet krt. 41., Budapest megye
E-mail: royal@bestreisen.hu

1075 Budapest VII. kerület, MADÁCH I. ÚT 1. , Budapest megye
E-mail: madach@bestreisen.hu

1073 Budapest VII. kerület, Erzsébet krt. 41., Budapest megye
E-mail: info@bestreisen.hu

1152 Budapest XV. kerület, Szentmihályi út 131.(Pólus Center) , Budapest megye
E-mail: polus@bestreisen.hu

1185 Budapest XVIII. kerület, Ferihegy 2 terminál 2.111., Budapest megye
E-mail: repter@bestreisen.hu

A Best Reisen Utazási Iroda Kft.-t 1995 novemberében jegyezte be a Cégbíróság. Az alapítók szándéka szerint tunéziai utazások specialistájaként kezdte működését. 1998-tól szerepel Egyiptom, 1999-től Thaiföld az úti célok között, mára pedig számos desztinációval bővült kínálatunk.

A nyári szezonban kiemelt helyen szerepel Tunézia, Egyiptom és Törökország. Emellett a görög szigetekre (Rodosz, Kréta), Portugáliába, Spanyolország több üdülőterületére (Ibiza, Costa del Sol, Mallorca) és a gyönyörű Szicília szigetére is szervezünk nyaralóprogramokat. Gran Canaria és Madeira egyaránt téli- nyári úti cél kínálatunkban.

A téli hónapokban az egzotikus utazásoké a főszerep: Thaiföld és Délkelet- Ázsia, Maldív- szigetek, Dubai, Kuba, Mexikó, Sri Lanka, India- Goa csodás tájaira szervezett üdülési és körutazási ajánlataink közül válogathatnak utasaink, továbbá a 2007-es évtől kezdve bővült palettánk Bali, Mauritius, Gambia, illetve Jordánia, Marokkó úticélokkal. 2008 őszén mindezek mellett jelent meg kínálatunkban Oman, és a Zöld-foki-szigetek. Akik igazi kuriózumra vágynak, azoknak ajánlhatjuk Kínába, Brazíliába és Dél- Afrikába szervezett körutas programjainkat.

Dino Club szolgáltatásunk már évek óta sok örömet szerez a családdal utazóknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Dino Club szállodáiban júniustól novemberig magyar animátorok várják ingyenes szórakoztató programokkal a gyermekes családokat és az aktív mozgalmas kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A családi üdülés kényelmét tágas családi szobák, nagy kertek, játszóterek, gyerekmedencék és gyermekbüfék biztosítják, és különleges gyermekkedvezmények teszik még vonzóbbá. A Dino Kids Club az örökmozgó apróságoknak kínál tartalmas időtöltést, míg a Dino Holiday programjait az aktív és élmény teli nyaralást kedvelő felnőtt vendégeink részére alakítottuk ki. 2009-ben már 4 ország (Tunézia, Egyiptom, Törökország, Rodosz) 9 Dino Club szállodájában kínáljuk mindazt, ami egy felejthetetlen családi nyaraláshoz kell!

A Best Reisen továbbra is felsőfokon szolgáltatja útjait utasainak: az üdülőhelyeken telepített magyar idegenvezetők, állandó elérhetőség, színvonalas szállodai kínálat, biztonság és garancia szavatolja a kellemes utazást.

A cég működése nyereséges. A törvényben előírt depozitot (kötelező anyagi fedezet) QBE ATLASZ Utazási Biztosító Rt. készfizető kezesként vállalja. A cég adatai publikusak, a Fővárosi Cégbíróságon Cg. 01-09-366049 lajstrom szám alatt megtekinthetők. A tevékenységi körre szóló (utazásszervezés) működési engedélyt a Gazdasági Minisztérium R-1214/95/1999 szám alatt regisztrálta.

MINŐSÉGPOLITIKÁNK

A Best Reisen Utazási Iroda Kft. az utasok igényeihez igazodó, színvonalas utazási csomagok összeállítására és értékesítésére szerveződött.

A termék, az utazási csomag összeállítása minden esetben a megfelelő ár és szolgáltatásminőség, újdonság és lehetséges keresleti előrejelzés alapján történik, az utazási szokások figyelembevételével. A szakma jellegéből adódóan a hatályos jogszabályok, a napi aktualitások és a változó piaci trendek követése különös fontossággal bír.

A szolgáltatások színvonala csak a megfelelő beszállító partner kiválasztásával biztosítható. A döntést az ajánlatok alapos elemzése, a szolgáltatások/árak minősítése előzi meg.

Az utasok magas szintű kiszolgálása a Best Reisen értékesítő irodáiban és az erre szerződött utazásközvetítő partnereinknél történik. A minőséget garantálja az értékesítő irodákkal való szoros együttműködés és jó partneri viszony. Partnereink közé csak megbízható, regisztrált utazásközvetítők kerülhetnek.
Az utasok kiszolgálása és teljes körű tájékoztatása érdekében a Best Reisen Utazási Iroda központja értesíti utazásközvetítő partnereit az adott desztináció újdonságairól, tájékoztatást nyújt az árualapról.

A minőségi szolgáltatások előállításában a Best Reisen Utazási Iroda szakmailag képzett és elhivatott munkatársai vesznek részt. A cég tevékenységi folyamatainak gördülékenységét szolgálja továbbá a szervezeti egységek közötti hatékony munkamegosztás kialakítása és a gyors információáramlás, belső kommunikáció. A Best Reisen Utazási irodában dolgozó alkalmazottak a célterületekkel kapcsolatos információikat folyamatosan bővítik az utasok minél szélesebb körű tájékoztatása érdekében.

Célunk az utazási szerződésben vállalt kötelezettségeink hiánytalan, lehetőségekhez mért legtökéletesebb megvalósítása. Minden esetben utasaink elégedettségére törekszünk, melyet beszámolók, kérdőívek segítségével mérünk.

A minőséget garantálja továbbá, hogy cégünk az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási szabványelőírások szerint működik, a Best Reisen Utazási Iroda munkatársai a szabályzatot ismerik, és tevékenységük során ennek megfelelően járnak el.


Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

Cimkefelhő:
Best Reisen Utazási Iroda Budapest VI. kerület Váci 1-3 (Westend City Center) Kosztolányi Dezső nkrt. Budapest

Valid HTML 4.01 Transitional

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső