Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

Bono Utazási Központ

vissza
Működő Regisztrált Reklamációk
Működő utazási iroda Az utazási iroda rendelkezik engedélyszámmal 0

1068 Budapest VI. kerület, Fels? erd?sor u. 3., Budapest megye

Telefon:

312-8623

Fax:

312-8623

E-mail:

info@bonoutazas.hu

Weboldal:

http://www.bonoutazas.hu

E-mail:info@bonoutazas.hu
Engedélyszám:U000577
Vagyoni biztosíték (külföld):20 %
Biztosítás jellege (külföld):Biztosítás
Biztosítás mértéke (külföld):86 000 000 Ft
Bank (külföld):UNIQA Biztosító Zrt.
Szervez külföldi utazást, utazásszervező iroda, utazásközvetítő iroda

További telephelyek:

1051 Budapest V. kerület, Nádor u. 8., Budapest megye
E-mail: info@bonoutazas.hu

Skandinávia ma a világ egyik utolsó olyan oázisa, ahol érintetlen természetet, emberközeli városokat, nyugodt körülményeket, kiegyensúlyozott társadalmakat és egyenletesen színvonalas szolgáltatásokat találhatunk.

A fővárosok ? Helsinki, Koppenhága, Oslo, Reykjavík, Stockholm ? világszínvonalú múzeumokat, fergeteges szórakozási lehetőségeket és kiemelkedően jó éttermeket kínálnak. Ha a gyönyörű természetre vágyunk ? tavakra, fjordokra, hegyi patakokra, illatos fenyvesekre, éjféli napra ?, Dániát, Finnországot, Norvégiát vagy Svédországot bejárva mindezt megtaláljuk. Ne feledkezzünk meg a Baltikumról és Szentpétervárról ? egyre többen ismerik fel ezek különleges értékeit. Ha pedig valami egészen különlegesre vágyunk, járjuk be a Feröer-szigeteket, Grönlandot vagy a sarkközeli Spitzbergákat!

Külön kategóriát jelent Izland, amelyet nem véletlenül tartanak sokan a világ legszebb országának: elmehetünk a gejzírhez, fürödhetünk lávaföldön természetes hőforrásban, végeláthatatlan tájakban gyönyörködhetünk, láthatunk bálnát és fókát.

Fedezzék fel velünk a világnak ezt a gyönyörű részét! A térséget jól ismerő munkatársaink örömmel állnak a rendelkezésükre, és szívesen állítanak össze az Önök igényeinek megfelelő egyedi ajánlatokat. Várjuk Önöket!

Skandináv Utazási Központ. Minden közel van.


Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

Cimkefelhő:
Bono Utazási Központ Budapest VI. kerület Fels? erd?sor Budapest

Valid HTML 4.01 Transitional

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső