Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

Botka Travel Utazási Iroda

vissza
Működő Regisztrált Reklamációk
Működő utazási iroda Az utazási iroda rendelkezik engedélyszámmal 0

8600 Siófok, KAÁLI N. D. U. 4., Somogy megye

Telefon:

84/311-231

Fax:

84/311-231

E-mail:

info@botkatravel.hu

Weboldal:

http://www.botkatravel.hu/

E-mail:info@botkatravel.hu
Engedélyszám:R00747
Szervez külföldi utazást, nem utazásszervező iroda, utazásközvetítő iroda

További telephelyek:

8600 Siófok, Kaáli N. Dezső utca 4., Somogy megye
E-mail: info@botkatravel.hu

A cégünk alapítója Botkáné Barkóczi Teréz a hetvenes évek elején került az idegenforgalomba. Előbb az IBUSZ majd a Kapos Volán Tours siófoki irodájában dolgozott. Tehát több mint 35 éves tapasztalattal van jelen a turizmus világában. 1993-óta működik a BOTKA TRAVEL a jelenlegi formájában. 2000-óta, pedig Siófok Ezüstpartján egy új irodával, fiatalos légkörben, már családi vállalkozásként várja az érdeklődőket, és a leendő megrendelőket.

Tevékenységi körünk széles, az iskolai kirándulásoktól, autóbuszos körutazásokon át, utasbiztosítás kötéssel a szállásközvetítésen át szinte minden megtalálható, amire a pihenni vagy utazni vágyónak igénye lehet.Kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezünk bel- és külföldön üzemelő partner irodákkal, így gyorsan és megbízhatóan tudjuk teljesíteni megrendelőink kívánságait. Autóbuszbérlésben is partnerei lehetünk. Nálunk többféle méretű autóbusz közül választhatnak a megrendelők.


Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső