Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

Csep Tuors Utazási Iroda

vissza
Működő Regisztrált Reklamációk
Működő utazási iroda Az utazási iroda rendelkezik engedélyszámmal 0

1212 Budapest XXI. kerület, Kiköto utca 2-8. III/1., Budapest megye

Telefon:

785-4520

Fax:

06/1-785-4520

E-mail:

csep21travel@coolmail.hu

Weboldal:

http://www.csep21travel.hu

E-mail:csep21travel@coolmail.hu
Engedélyszám:U001123
Szervez külföldi utazást, nem utazásszervező iroda, utazásközvetítő iroda

További telephelyek:

1211 Budapest XXI. kerület, Rákóczi F. út 97-105., Budapest megye
E-mail: csep21travel@coolmail.hu

Idegenforgalmi tevékenységre alapuló cégünket Csepelen alapítottuk több éves szakmai tapasztalatunkra építve. A sikeres elmúlt esztendők eredményein felbuzdulva, - melynek egyik bizonyítékaként irodánk lett az egyetlen működő , és jól működő utazási iroda Csepelen. Szolgáltatásunk lényege, a teljes utazási választék egy helyen történő feldolgozása és értékesítése. Komoly háttérrel több éves, vagy évtizedes múlttal rendelkező utazásszervezők útjait értékesítjük szerződéseink révén. Több, mint 80 utazási irodával szoros viszonteladói kapcsolatban állunk, akikkel szoros együttműködést alakítottunk ki az évek során. Természetesen csak az utazásszervező irodák által kínált árakon és feltételek mellett dolgozunk ! Semmilyen közvetítői, vagy foglalási díjunk nincs ! Sőt ! Törzs-utasainknak az aktuális akciók, kedvezmények igénybevételén túl kisebb-nagyobb ajándékokkal kedveskedünk. A szerződésekben vállalt szolgáltatás teljesítése és minősége az utazásszervező felelőssége. Mi, mint ügynökök, csak az általunk adott információk hitelességéért vállalunk felelősséget!

- Széles kínálatunkkal igyekszünk minden kedves Csepel-szigeti utasunk igényét kielégíteni. Az utazási csomagokat partnereink legkedvezőbb ajánlatai alapján állítjuk össze !

- Az egyéni, illetve szervezett utazásokon kívül értékesítünk repülőjegyeket, kedvező BBP biztosítást kötünk, valamint nagyon jó kapcsolatunk van az egyik legkiválóbb személyfuvarozó társasággal, igényes autóbuszparkkal.


Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

Cimkefelhő:
Csep Tuors Utazási Iroda Budapest XXI. kerület Kiköto utca 2-8. III/1. Budapest

Valid HTML 4.01 Transitional

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső