Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

Forst Hungária Utazási Iroda

vissza
Működő Regisztrált Reklamációk
Működő utazási iroda Az utazási iroda rendelkezik engedélyszámmal 0

1023 Budapest II. kerület, Rómer Flóris u. 39., Budapest megye

Telefon:

(06-1) 336-1374

Fax:

(06-1) 336-1377

E-mail:

z.palvolgyi@forst.hu

Weboldal:

http://www.forst.hu/

E-mail:z.palvolgyi@forst.hu
Engedélyszám:U000093
Nem szervez külföldi utazást, utazásszervező iroda, nem utazásközvetítő iroda

További telephelyek:

1023 Budapest II. kerület, Rómer Flóris u. 39., Budapest megye
E-mail: z.palvolgyi@forst.hu

A FORST HUNGARIA Zrt-t 6 évvel ezelőtt 4 neves állami Erdőgazdaság alapította meg saját vadászati irodájaként. A FORST HUNGARIA Zrt tehát a hivatalos bejelentkezési hely a GEMENC, GYULAJ, PILIS és SOMOGYI Erdőgazdaságok területén megtartandó vadászatokra. A fenti erdőgazdaságok összesen 400.000 hektáron folytatnak vadgazdálkodást. Csodálatos területeiken a mai viszonyok között is egy igen gazdag és nemes szarvas-, dám-, disznó és őzállomány talál élőhelyet. Ezen trófeás vadak megpillantása lesről vagy cserkelés során már sok vadászszívet dobogtatott meg, s megszámlálhatatlan vadkant, kapitális gím,- és dámvadat valamint muflonkost ejtettek el ezeken a területeken.

A FORST HUNGARIA Zrt azonban nem csak a fentnevezett állami erdőgazdaságokhoz közvetít ki külföldi vadászvendégeket, hanem Magyarország többi erdőgazdaságával és privát vadásztársaságával is kapcsolatban áll, és így vadászvendégeink probléma nélkül köthetik le a FORST HUNGARIA Zrt-nél a kedvelt törzsterületüket vagy ismerhetnek meg új vadászmezőket.

Várják Önt a rétek, a Tisza és a Duna lapályainak szépsége, a bakonyi erdők dombjai, a Dunakanyar erdei, a Balaton környéki kellemes tájak, s az Alföld rónái - mindazok a tájak, ahol őzbakok, szarvas- és dámbikák, vadkanok, fácánok és vadkacsák leltek otthonra.


Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

Cimkefelhő:
Forst Hungária Utazási Iroda Budapest II. kerület Rómer Flóris 39. Budapest

Valid HTML 4.01 Transitional

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső