Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

HírekUtazási hírek - hírkereső - utazasiirodak.com

2010. legzsebtolvajabb úticéljai

2010.09.22, 15:23

A TripAdvisor idén is összeállította a zsebtolvajok által leginkább sújtott úticélok listáját. Szerencsére magyar város nem szerepel az első tízben.

Részletek

Lelkiismeret vagy kíváncsiság, utazás vitatott országokba

2010.09.20, 17:56

A közelmúltbeli tibeti zavargások nyomán felerősödtek azok a vélemények, melyek szerint a politikusok és versenyzők lehetőleg minél nagyobb számban bojkottálják az olimpiát, vagy ha a versenyeket nem is, legalább a nyitóünnepségtől tartsák távol magukat, így tiltakozva Kína Tibet-politikája ellen. De vajon mit tegyenek a turisták? Mi a helyzet más, hasonlóan vitatott országokkal? Befolyásolhatja-e a politika a turizmust, és a turisták utazási kedvét? Utazzunk, vagy ne utazzunk a problémás országokba?

Részletek

A legjobb szállodák 2010-ben - az utazók véleménye

2010.09.09, 09:35

Amikor nyaralásunkat tervezzük, akkor kardinális kérdés a megfelelő szállás kiválasztása. Az utazási irodák és a prospektusok persze mindig a legjobbat ígérik, de a teljes igazságot csak az tudja, aki már kipróbálta az adott szállodát. Nekünk pedig rá van szükségünk.

Részletek

A Magyar TUI nem szervez több utat

2010.09.02, 08:50

Gyerő Krisztina a Magyar TUI Kft. cégvezetője megerősítette azt a szerdán napvilágot látott hírt, mely szerint a Magyar TUI Kft. felhagy az utazásszervezéssel

Részletek

Bombaszakértők vizsgálták át a Wizz Air gépét

2010.08.30, 14:25

Mint arról az MTI vasárnap koraeste beszámolt, tűzszerészek kiürítették és átvizsgálták a Wizz Air egy budapestről induló járatát.

Részletek

Törökországot ostromolja a magyar

2010.08.23, 11:22

Spanyolország és Olaszország már nem menő a magyar turisták számára. A török riviéra ezzel szemben minden harmadik honfitársunk által választott úti céllá vált.

 

Részletek

Utazási irodák feketén? Tények-riport TV2

2010.08.03, 13:39

60-70 illegális, engedély és biztosítás nélküli utazási iroda működik Magyarországon - az utazásszervezők szövetsége szerint.

Részletek

Nincs benzin, Görögországban rekedt több magyar család

2010.07.29, 19:00

Görögországban ragadt több magyar család a bezárt benzinkutak miatt. Magyar turisták ragadtak Görögországban a tankautó-sofőrök negyedik napja tartó sztrájkja következtében fellépő üzemanyaghiány miatt.

Részletek

Nagy a különbség az utasbiztosítások között

2010.07.29, 12:43

Az utasbiztosítások szolgáltatásaiban akár húszszoros is lehet a különbség, miközben a napi díjban csak pár száz forintos a differencia - olvasható a biztositas.hu internetes biztosítási alkusz felmérésében.

Részletek

Átmeneti szigor a Ferihegyről induló, átszálló utasokkal szemben

2010.07.28, 11:43

Elbukott a repülésbiztonsági (ICAO) felülvizsgálaton a Ferihegyi repülőtér - erősítette meg a Budapest Airport Zrt. szóvivője. Ez azt jelenti, hogy a Budapestről induló járatok utasait másik schengeni országban történő átszálláskor úgy kell kezelni, mintha unión kívüli országból érkeznének. A helyzet 6-12 hétig is eltarthat.

Részletek
1 2 3 4 5

Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső