Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

2010. legzsebtolvajabb úticéljai

2010-09-22, 15:23

A TripAdvisor idén is összeállította a zsebtolvajok által leginkább sújtott úticélok listáját. Szerencsére magyar város nem szerepel az első tízben.

Amin talán érdemes elgondolkozni, hogy mind a tíz város Európában van. A katalán főváros, Barcelona megőrizte 2009-es első helyét csakúgy mint a második Róma. Javított tavalyi 3. helyezésén Prága; idén már hatodikként szerepelt a listán. Helyére Párizs jött fel a 2009-es 5. pozícióból. Idén először lépett be a tízek klubjába London, Madrid, Lisszabon, Costa Brava és Tenerife. Athén a tavalyi 9-ről 2010-re az 5. helyre került.

Hm, egy buksza!

Lényeges azonban, hogy a TripAdvisor Zsebtolvaj Indexe nem tudományos alapossággal készült. A felmérés alapja, hogy az egyes, a honlapon szereplő helyekkel kapcsolatban a látogatók hányszor használják a zsebtolvaj szót.

A lista:

1. Barcelona

2. Róma

3. Párizs

4. Madrid

5. Athén

6. Prága

7. Costa Brava

8. Lisszabon

9. Tenerife

10. London

(turizmusonline.hu)

Így találhattál ránk:

2010. legzsebtolvajabb úticéljai, zsebtolvaj, úticélok, lista, város, lista, utazasiirodak.com

Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

Cimkefelhő:
2010. legzsebtolvajabb úticéljai zsebtolvaj úticélok lista város lista utazasiirodak.com

Valid HTML 4.01 Transitional

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső