Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

A KSH legfrissebb és részletes kiadványa

2010-07-22, 14:32

A turizmus 2009. évi teljesítményének egyes területeiről 2010 első felében már jelentek meg elemző adatközlések (így a "Kereskedelmi szálláshelyek forgalma", havi gyorstájékoztató, a "Nemzetközi utazások jellemzői"negyedéves gyorstájékoztató és "A lakosság belföldi turisztikai utazásai"). Ez a kiadvány a magyarországi turizmus 2009. évi alakulását mutatja be a korábbi publikációknál részletesebben.

A kiadványban a turisztikai tárgyú adatgyűjtések adatain túl a turizmust érintő egyéb gazdasági folyamatok (pl. a gazdaság teljesítménye, a foglalkoztatottak száma, a beruházások, a fogyasztói árak változása stb.) áttekintése is szerepel. A kiadvány a turizmus nemzetgazdaságban betöltött szerepén túl a nemzetközi utasforgalom, a különböző szálláshelyek és a vendéglátás területét, illetve a külföldiek magyarországi kiadásait és a hazai lakosság utazási jellemzőit vizsgálja. Részletes elemzés olvasható a lakosság belföldi és külföldi turisztikai utazásairól, illetve a külföldiek magyarországi kiadásairól.

A részletes jelentés itt olvasható.

(turizmusonline.hu)

Így találhattál ránk:

A KSH legfrissebb és részletes kiadványa, elemző, tájékoztató, iadvány, utazasiirodak.com

Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

Cimkefelhő:
KSH legfrissebb részletes kiadványa elemző tájékoztató iadvány utazasiirodak.com

Valid HTML 4.01 Transitional

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső