Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

A Magyar TUI nem szervez több utat

2010-09-02, 08:50

Gyerő Krisztina a Magyar TUI Kft. cégvezetője megerősítette azt a szerdán napvilágot látott hírt, mely szerint a Magyar TUI Kft. felhagy az utazásszervezéssel

Az idén hatályba lépett áfatörvény okozta, több utazásszervező által is nehezményezett ellentmondásokra utalva Gyerő elmondta: az érvényben lévő adójogszabályok, illetve a jelenlegi piaci körülmények motiválták a céget működése átalakításában, valamint hogy megújult formában, az eddigieknél hatékonyabban legyen jelen az utazási piacon.

A Magyar TUI Kft. 2010. október 31-ével szünteti be utazásszervezési tevékenységét. A magyar indulású repülős árualap szervezését a következő üzleti évtől a TUI Österreich GmbH végzi. Ennek következményeként a Magyar TUI Kft. valamennyi ügynöki szerződését az üzleti év végével felmondja - ismertette a cégvezető hozzátéve, hogy a felmondó levelet a napokban postázza az összes partnerének.

Szervezési okokból kifolyólag a magyar ügynöki hálózatot is a TUI Österreich GmbH fogja Bécsből koordinálni. Ennek megfelelően új World of TUI ügynöki számot az osztrák együttműködési feltételek alapján lehet majd igényelni. Ennek részleteit a TUI Österreich már szintén postázta azoknak az irodáknak, akik forgalmuk alapján az osztrák feltételeknek megfelelnek - írja a turizmusonline. Nem érintik a fenti változások a Terra Reisen-nel megkötött szerződéseket, azok változatlanul érvényben marad.

Gyerő tájékoztatása szerint az új felállásnak számos előnye lesz. "Elsősorban egy jóval szélesebb árualap, mivel az új modellnek köszönhetően kinyílik a TUI világ" - fogalmazott a cégvezető, majd hozzátette: "az új ügynökszámmal a teljes árualapot lehet majd foglalni." Marad ugyanakkor a TUI Magyarország, mely továbbra is foglalkozik értékesítéssel, marketinggel és légitársaságok akciójával. Mint megtudtuk hamarosan személyi illetve szervezeti változások lesznek várhatóak a cégnél, melyekről Gyerő Krisztina bővebbet egyelőre nem kívánt elárulni.

(index.hu)

Így találhattál ránk:

A Magyar TUI nem szervez több utat, utazásszervező, áfatörvény, piaci körülmények, TUI Österreich, utazasiirodak.com

Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

Cimkefelhő:
Magyar TUI nem szervez több utat utazásszervező áfatörvény piaci körülmények TUI Österreich utazasiirodak.com

Valid HTML 4.01 Transitional

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső