Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

Amerikai tour operátor ajánlja szolgálatait a Karya-károsultaknak

2010-07-16, 14:18

A Fun in Europe amerikai utazásszervező cég közleményben adta hírül, hogy Európában gyors segítséget nyújt a Karya Tour és az anyacége, a Sunspot incoming operator utasainak.

Kapcsolódó utazási irodák:

A segítség nemzetközi szintű, azaz az Sunspot többi leányvállalatára is vonatkozik Szlovákiában, Ukrajnában, Lengyelországban, Oroszországban és a környező országokban. A cég vállalja, hogy aki bizonyítani tudja, hogy lefoglalta utazását a Karya Tournál, vagy a Sunspotnál bármelyik országban, annak a szabad helyek függvényében, azonos áron biztosítják az utazást az adott időszakra. Aki nem ragaszkodik Törökországhoz vagy Egyiptomhoz, annak kedvezményekkel más meghirdetett útjukat ajánlják fel - állítja Shannon McKenzie, a cég képviselője.

Szerkesztőségünk telefonon megkereste Veres Gabriellát, a cég magyarországi képviselőjét, aki elmondta, hogy a Fun in Europe egy az Egyesült Államokban bejegyzett online utazási iroda, amely arra specializálódott, hogy golfturistákat utaztasson Európába, többek között a kelet-közép-európai régióba, valamint Törökországba és Tunéziába. A török piacot jól ismerve és otthonosan mozogva a kelet-európai országokban döntött úgy a cég, hogy felajánlja segítségét az összes európai Karya-károsultnak, amivel nem titkolt szándékuk, hogy nagyobb ismertségre tegyenek szert Magyarországon és a velünk szomszédos piacokon.

A Karya-károsultak számára nyújtott felajánlást furcsává teszi azonban a magyar piacon az a tény, hogy az iroda nem rendelkezik bejegyzett magyarországi utazási irodával.

(turizmusonline.hu)

Így találhattál ránk:

Amerikai tour operátor ajánlja szolgálatait a Karya-károsultaknak, segítség, biztosít, károsultak, utazasiirodak.com

Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

Cimkefelhő:
Amerikai tour operátor ajánlja szolgálatait Karya-károsultaknak segítség biztosít károsultak utazasiirodak.com

Valid HTML 4.01 Transitional

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső