Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

Átmeneti szigor a Ferihegyről induló, átszálló utasokkal szemben

2010-07-28, 11:43

Elbukott a repülésbiztonsági (ICAO) felülvizsgálaton a Ferihegyi repülőtér - erősítette meg a Budapest Airport Zrt. szóvivője. Ez azt jelenti, hogy a Budapestről induló járatok utasait másik schengeni országban történő átszálláskor úgy kell kezelni, mintha unión kívüli országból érkeznének. A helyzet 6-12 hétig is eltarthat.

Megbukott Ferihegy az európai repülésbiztonsági felülvizsgálaton, ezért a Budapestről induló utasokat átszálláskor a schengeni övezethez tartozó országok repterein újból ellenőrzik. Hat-tizenkét hétig is eltarthat ez a helyzet - mondta az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában Szilágyi Károly, a Budapest Airport szóvivője. A kényelmetlenség minden tizedik ferihegyi utast érintheti.

Szilágyi Károly hangsúlyozta, hogy azokat az áprilisban elhatározott biztonsági szigorításokat tesztelték az auditorok, amelyeket sok repülőtéren még nem is vezettek be. A feltárt hiányosságokról eddig csak szóban értesültek, ezért még nem tudták kijavítani az összes hibát.

(euvonal.hu)

Így találhattál ránk:

Átmeneti szigor a Ferihegyről induló, átszálló utasokkal szemben, Budapest, airport, ferihegy, repülőtér, utast, érint, biztonsági, szigorítások, utazasiirodak.com

Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

Cimkefelhő:
Átmeneti szigor Ferihegyről induló átszálló utasokkal szemben Budapest airport ferihegy repülőtér utast érint biztonsági szigorítások utazasiirodak.com

Valid HTML 4.01 Transitional

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső