Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

Bombaszakértők vizsgálták át a Wizz Air gépét

2010-08-30, 14:25

Mint arról az MTI vasárnap koraeste beszámolt, tűzszerészek kiürítették és átvizsgálták a Wizz Air egy budapestről induló járatát.

A járat Eindhovenbe tartott volna. A vizsgálat miatt a tervezett 15:35-ös indulás helyett csak 20:47-kor tudott a gép elindulni úti célja felé.

Vasárnap kora este számolt be az origo egy utasra hivatkozva arról, hogy kiürítették és átvizsgálták a Wizz Air Eindhovenbe készülő repülőgépét.

Horváth Katalin Fanni a részletekről elmondta: fél négykor indult volna a Wizz Air egyik gépe Eindhovenbe, azonban egy bejelentés érkezett a rendőrségre, amelynek "tartalma a légi közlekedés védelmét veszélyeztette". A szóvivő a bejelentés tartalmáról egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

Horváth közölte, az ilyenkor szokásos eljárás keretében a rendőrség kiérkezett, az utasokat leszállította, a tűzszerészek pedig átvizsgálták a gépet, ami "negatív eredménnyel" zárult.

Az origónak nyilatkozó utas szerint már a beszállás is 15 percet késett, majd a repülőn a felszállásra várakozó utasok azt látták, hogy rendőrök veszik körül a gépet. Leszállítottak három utast, majd negyed órával később még egy férfit. Később egyenként le kellett szállniuk azoknak, akiknek becsekkolt csomagjuk volt. Nekik meg kellett mutatniuk, hogy melyik a csomagjuk, majd visszatértek a gépre.

A Budapest Airport honlapján, a járat után keresgélve feltűnt, hogy a Wizz Air vasárnapi két, Eindhovenbe tartó járata közül az első, 10 óra körül közlekedő gép eindhoveniként van feltüntetve, míg a délutáni Amszterdamként, holott a Wizz Air online elérhető menetrendéjében Amszterdam nem szerepel Amszterdam.

(turizmusonline.hu)

Így találhattál ránk:

Bombaszakértők vizsgálták át a Wizz Air gépét, légi közlekedés, várakozó, utasok, budapest, airport, wizz air, utazasiirodak.com

Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

Cimkefelhő:
Bombaszakértők vizsgálták Wizz Air gépét légi közlekedés várakozó utasok budapest airport wizz air utazasiirodak.com

Valid HTML 4.01 Transitional

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső