Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

Új buszjárat London és Luton között

2010-05-20, 10:19

A P-AIR Magyarország Kft., Európa egyik legdinamikusabban fejlődő repülőtéri transzfereket szolgáltató cége a mai napon bejelentette, hogy kimagasló szolgáltatás-fejlesztést hajtott végre, és szerződést kötött Anglia egyik legnagyobb közlekedési vállalatával, az Arriva Plc.-vel, hogy a legjobb transzfer szolgáltatást nyújtsa a London Luton repülőtéren.

Ennek köszönhetően az utasok a nap 24 órájában egy olyan szolgáltatást vehetnek igénybe, ahol akár 20 percenként induló menetrend szerinti buszokkal utazhatnak a Luton repülőtér - Brent Cross - Finchley Road - Baker Street - Marble Arch - London Victoria útvonalon.

Az egyirányú jegy ára 10 Font; ami jelenleg a legjobb fix áras tarifának számít. Cégünk életében ez kiemelkedő esemény, mert a növekvő mennyiségi és minőségi igényekre a legjobb megoldást találtuk meg így, hogy egy világcéggel szerződve kitűnő szolgáltatást nyújthatunk a Green Line buszokkal utasainknak, a Wizzair utasoknak, a legjobb fix áron. Utasaink a sűrű menetrendnek köszönhetően rugalmasan tervezhetik utazásukat a repülőtérről vagy a repülőtérre, elkerülve a túl korai vagy késői kiérkezést.

Ez a fejlesztés fontos része stratégiánknak, melyet továbbiak követnek. ? - nyilatkozta Kutasi Zsolt, a P-AIR Magyarország Kft. igazgatója. Az Arriva örömmel üdvözli a P-AIR-rel kötött szerződést - nyilatkozta Paul Adcock, a Luton-i bázisú Arriva the Shires Ltd. Kereskedelmi igazgatója.

Az együttműködés lehetővé teszi, hogy a Wizzair utasok jegyet foglaljanak a Luton repülőtér és London belvárosa között közlekedő Green Line 757 járatunkra. A P-AIR-nél vouchert vásároló utasok mostantól a repülőtér és London, Victoria között több megállónál is fel-és leszállhatnak a nap 24 órájában akár 20 percenkénti gyakorisággal közlekedő buszokról.

Nemrég vásároltunk 16 új buszt 4.5 millió Font értékben. Külön örömmel tölt el minket, hogy a Green Line 757-es járatot a 2009-es UK Bus Industry Awards-on -Az év expressz buszjárata- kategóriában jelölték. P-AIR

(travelline.hu)

Így találhattál ránk:

Új buszjárat London és Luton között, repülőtéri, transzfer, szerződés, utazasiirodak.com

Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

Cimkefelhő:
buszjárat London Luton között repülőtéri transzfer szerződés utazasiirodak.com

Valid HTML 4.01 Transitional

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső