Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

Kisalföld Volán Utazási Iroda

vissza
Működő Regisztrált Reklamációk
Működő utazási iroda Az utazási iroda rendelkezik engedélyszámmal 0

9027 Győr, IPAR ÚT 99., Győr-Moson-Sopron megye

Telefon:

(96) 622-100

Fax:

96/622-180

E-mail:

webmester@kisalfoldvolan.hu

Weboldal:

http://www.kisalfoldvolan.hu

E-mail:webmester@kisalfoldvolan.hu
Engedélyszám:R00357/1992/1999
Vagyoni biztosíték (külföld):12 %
Vagyoni biztosíték (belföld):3 %
Biztosítás jellege (külföld):Biztosítás
Biztosítás jellege (belföld):Biztosítás
Biztosítás mértéke (külföld):53 024 040 Ft
Biztosítás mértéke (belföld):500 000 Ft
Bank (külföld):Union Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
Bank (belföld):Union Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
Szervez külföldi utazást, utazásszervező iroda, utazásközvetítő iroda

További telephelyek:

9022 Győr, ÁRPÁD U. 51/B., Győr-Moson-Sopron megye
E-mail: gyor1@volantourist.hu

9330 Kapuvár, FO TÉR 18-21., Győr-Moson-Sopron megye
E-mail: kapuvar@volantourist.hu

9200 Mosonmagyaróvár, VÁROSKAPU TÉR 3., Győr-Moson-Sopron megye
E-mail: MeszarosL@kisalfoldvolan.hu

9400 Sopron, ERZSÉBET U. 2., Győr-Moson-Sopron megye
E-mail: sopron2@volantourist.hu

9400 Sopron, LACKNER KRISTÓF ÚT 1-3., Győr-Moson-Sopron megye
E-mail: sopron1@volantourist.hu

1066 Budapest VI. kerület, TERÉZ KRT. 38., Budapest megye
E-mail: budapest@volantourist.hu

A győri székhelyű Kisalföld Volán Zrt. többszöri átalakulás után, 1992 decemberében nyerte el mai szervezeti formáját, ekkor vált személyszállítási profilú részvénytársasággá.
Jegyzett tőkéje 777 millió 520 ezer forint, részvényeinek 73,34 százaléka az ÁPV Rt tulajdonában, 26,66 százaléka magántulajdonban van.

A Kisalföld Volán Zrt. jelenleg közel 430 autóbusszal és 1837 munkatársával látja el tevékenységét.

Teljesítményére jellemző, hogy nettó árbevétele tavaly megközelítette a 10 milliárd forintot, adózás előtti eredménye évek óta 160 millió forint felett van.

A társaság által szállított utasok száma évente több mint 100 millió, a hasznos kilométerek száma meghaladta a 33 milliót, a teljesített utaskilométerek száma pedig az 1,1 milliárdot.

Társaságunk feladatai közé tartozik a megyén belüli helyközi, valamint a megyén kívüli távolsági utazási igények kiszolgálása menetrendszerű autóbuszjáratokkal, amit -IKARUS, IKARUS EAG, NABI EXCEL, valamint RÁBA, CREDO, és Mercedes autóbuszokkal végez.

Győr-Moson-Sopron megye mind a 175 települése elérhető menetrend szerint közlekedő autóbusszal.
A 140 ezer lélekszámú Győr, valamint Sopron és Mosonmagyaróvár helyi autóbusz-közlekedését is a Kisalföld Volán Zrt. végzi.

A Kisalföld Volán Zrt. évtizedek óta részese a régió idegenforgalmi piacának. Korszerű autóbuszokkal, több évtizedes szakértelemmel szervezi a társasutakat bel- és külföldre egyaránt.
Az idegenforgalmi tevékenység közönségkapcsolatát a megyében hat, Budapesten egy saját működtetésű utazási iroda végzi.

A járművek biztonságos üzemeltetéséhez, esztétikus megjelenéséhez elengedhetetlen műszaki hátteret hét, jól felszerelt műszaki karbantartó bázis biztosítja a megye területén.
A karbantartó üzemek többlet kapacitásukat a piacon sikerrel értékesítik.
Szolgáltatásaik között szerepel többek között járműjavítás, műszaki mentés, mosás, vizsgára való felkészítés, vizsgáztatás teljes körű ügyintézése, szerviz-diagnosztika, kárpitos-, és asztalosmunkák.

A karbantartói tevékenység mellett a társaság jelentős ipari és kereskedelmi tevékenységet is végez. E tevékenységek szabad kapacitását a külső partnerek örömmel fogadják.

Az ipari tevékenységek között megtalálható a karosszéria javítás, gépjárműfestés, fényezés, gumiabroncs-felújítás és javítás, fődarab-, kis-fődarab felújítás, alkatrész-gyártás, gépi forgácsolás, adagolóbeállítás és javítás, valamint felújítás.

A Kisalföld Volán kereskedelmi kínálata alkatrészek, gumiabroncsok, akkumulátorok, valamint tehergépkocsik és autóbuszok bontott alkatrészeinek értékesítéséből áll.

Társaságunk az országban elsők között 1981-től kezdett foglalkozni a gumiabroncsok újrafutózásával az olasz Marangoni cégtől vásárolt gépeken, és az általa kifejlesztett R.T.S. technológiával.
Az elmúlt években a technológiai fejlődést követve korszerűsítettük futózó üzemünket, új gépeket vásároltunk, valamint áttértünk az ún. külső-belső envelopos technológiára.
Kizárólag Marangoni anyagokkal dolgozunk, beleértve az alkalmazott kötőlemezt, segédanyagokat és az előregyártott futófelületet.


A társaságnál 2000 év elején került bevezetésre az SAP integrált vállalatirányítási rendszer. Mára a vállalati anyagrendszer, karbantartás, pénzügyi könyvelés, controlling és humán erőforrás informatikai feladatainak ellátását ez a rendszer fedi le.

A Kisalföld Volán Zrt. életében a 2001-es év nagy jelentőséggel bírt, két új irányítási rendszer is bevezetésre került. Megtörtént az MSZ EN ISO 9001:2000 szabványnak megfelelő Minőségbiztosítási Rendszer, valamint az MSZ EN ISO 14001 szabványnak megfelelő Környezetközpontú Irányítási Rendszer kialakítása és auditálása. Tevékenységünk eddigi elismeréséül a Tisztább Termelés Magyarországi Központja 2001-ben és 2002-ben is ÖKOPROFIT-díjjal jutalmazta Társaságunkat.


Részvénytársaságunk tagja több szakmai, illetve érdekképviseleti szervezetnek, így többek között a VOLÁN Egyesülésnek, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának és a Sopron Megyei Jogú Város Kamarának.


Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

Cimkefelhő:
Kisalföld Volán Utazási Iroda Győr IPAR 99. Győr-Moson-Sopron megye

Valid HTML 4.01 Transitional

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső