Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

L M Tours Utazási Iroda

vissza
Működő Regisztrált Reklamációk
Működő utazási iroda Az utazási iroda rendelkezik engedélyszámmal 0

8314 Vonyarcvashegy, Kossuth L. u. 39., Zala megye

Telefon:

83-348-063

Fax:

83-548-062

E-mail:

lmtours@t-online.hu

Weboldal:

http://www.vonyarcvashegy.hu/digitalcity/entity/entityMainPage.jsp?dom=AAAAGBKE&prt=AAAAWUIS&egd=AAABAJMW

E-mail:lmtours@t-online.hu
Engedélyszám:U000213
Nem szervez külföldi utazást, nem utazásszervező iroda, utazásközvetítő iroda

További telephelyek:

8314 Vonyarcvashegy, Kossuth L. u. 39., Zala megye
E-mail: lmtours@t-online.hu

angol, német, magyar weboldal
magyarországi utak és beutaztatás
Településünk amely valaha szőlő- és zöldségtermelő hegyközség volt, ma már kellemes pihenést nyújtó üdülőhelyként mutatkozhat be Önöknek, ahol változatos időtöltésre, kikapcsolódásra nyílik lehetősége az ide látogatóknak és az itt lakóknak egyaránt.


Itt információkat kaphat, Vonyarcvashegy sokak által kedvelt turisztikai központ szálláslehetőségeiről, vendéglátóhelyeiről, mindarról, ami az ön szórakozását és kikapcsolódását segítheti ha idelátogat erre a kis nyugat-balatoni településre, Vonyarcvashegyre.

Böngéssze a szálláslehetőségeket, és ha úgy dönt, egy kattintással kérhet ingyenes árajánlatot, lekérdezheti a szállásadó adatait, információkat kaphat a szálláshelyről bővebben, illetve az online szállásfoglalás űrlappal, vagy e-mail-en, illetve telefonon felveheti a kapcsolatot a tulajdonossal, információszerzés, és szállásfoglalás végett.

Vonyarcvashegy vendéglátóhelyeit is összegyűjtöttük, hogy segítsük az idelátogatók dolgát, ne kelljen órákon keresztül keresni az éttermet, vendéglőt, sörözőt..., itt egy kattintással bővebb információt kaphat Vonyarcvashegy összes vendéglátóhelyéről, étterméről, ...stb.


Figyelmükbe ajánlom a kezdeményezésünkre lido-szerűen megépült partszakaszunkat, mely selymes homokjával méltán lett a környék egyik legnépszerűbb, kulturált kiszolgáló egységekkel ellátott strandja.

Pihentető séták, kerékpártúrák kedvelt helyszíne a Balaton partján álló Szent Mihály domb, rajta a magányos kápolnával, valamint a településünk északi határában elnyújtózó hegykoszorú, ahonnét varázslatos balatoni látvány ejti rabul a kirándulókat.

Kívánom, hogy a számtalan szórakozási lehetőséget kihasználva érezzék jól magukat nálunk, s a kővetkező években is legyenek vendégei településünknek.


Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső