Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

Tiki Tours Utazási Iroda

vissza
Működő Regisztrált Reklamációk
Működő utazási iroda Az utazási iroda rendelkezik engedélyszámmal 0

1119 Budapest XI. kerület, Szádelö u. 19. 2/6., Budapest megye

Telefon:

208-2451

Fax:

481-1398

E-mail:

tikitours@tikitours.hu

Weboldal:

http://www.tikitours.hu

E-mail:tikitours@tikitours.hu
Engedélyszám:R01476/1996/1999
Vagyoni biztosíték (külföld):12 %
Vagyoni biztosíték (belföld):3 %
Biztosítás jellege (külföld):Biztosítás
Biztosítás jellege (belföld):Biztosítás
Biztosítás mértéke (külföld):7 440 000 Ft
Biztosítás mértéke (belföld):500 000 Ft
Bank (külföld):QBE Ins. (Europe) Ltd. Mo. Fióktelepe
Bank (belföld):QBE Ins. (Europe) Ltd. Mo. Fióktelepe
Szervez külföldi utazást, utazásszervező iroda, utazásközvetítő iroda

További telephelyek:

1119 Budapest XI. kerület, Etele út 59-61., Budapest megye
E-mail: tikitour@mail.matav.hu

A külföldi utazás reményeink szerint élmények sora, az ismeretlen megismerése, új kapcsolatok születésének színtere: kinek kikapcsolódás, pihenés, kinek pedig az üzleti élet szerves része.

A külföldi utazás általában öröm, de jelenthet kötelezettséget is. A jó, sikeres kiutazás mindenképpen körültekintő szervezést, az egyéni elképzelést, célok, és a külhoni sajátosságok harmonizálását igényli.

Az 1996-ban alapított Tiki Tours Utazási Klub teljes körű szakmai és üzleti utaztatási szolgáltatással áll rendelkezésükre, mely tartalmazza a külföldi utazások megszervezését, a felmerülő problémák, megoldandó feladatok, a szükséges ügyintézések lebonyolítását is. Vállaljuk üzletemberek egyéni utazásainak magas színvonalú megszervezését is. Irodánk ilyen irányú nagy tapasztalata lehetővé teszi magáncégek, nagyvállalatok, költségvetési szervek, egyesületek, klubok csoportos és egyéni utaztatását, hosszú távú megállapodás keretében is.

A Tiki Tours Utazási Klub tudatosan felvállaltan klub-jelleggel működik, vevőkörünk személyes ajánlások, egyéni bemutatkozások, eddigi kapcsolatok alapján épült ki. Üzletpolitikánk szerint nem a fizetett hirdetésekben kívánjuk a reménybeli partnereink figyelmét magunkra irányítani, hanem a személyes kapcsolatteremtésen keresztül felkészültségünk és kedvező referenciák bemutatásával, bizalmuk megnyerésével kívánjuk meggyőzni Önöket, hogy velünk utazzanak.

A Tiki Tours Utazási Klub többéves, főleg tengerentúli, egzotikus utaztatási tapasztalatokkal rendelkezik. Kapcsolatrendszerünk révén globalizálódó világunk szinte bármely pontjára tudunk egyéni vagy üzleti, incentive utakat, konferenciát, kiállítást szervezni. Természetesen - mely a KLUB JELLEG - ből is adódik - szolgáltatásaink teljes körűek és az egyéni igények maximális figyelembevételén alapulnak. A hotelkategória kiválasztása, a városnéző-, szafari-, vagy déltengeri búvár és hajóprogramok megszervezése a Tiki Tours Utazási Klub által ajánlott szolgáltatáscsomag szerves része.

Célunk az, hogy Önök ne csak jól, de otthonosan is érezzék magukat a választott cél-országban.

Ehhez kíván és tud irodánk, a Tiki Tours Utazási Klub versenyképes ajánlatot, személyre szóló figyelmet és hasznos utazási tanácsokat adni Önnek.

Várjuk jelentkezését, hogy partnere lehessünk utazása megszervezésében, elképzeléseik megvalósításában.Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

Cimkefelhő:
Tiki Tours Utazási Iroda Budapest XI. kerület Szádelö 19. 2/6. Budapest

Valid HTML 4.01 Transitional

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső