Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

Travel Outlet Franchise Utazási Iroda

vissza
Működő Regisztrált Reklamációk
Működő utazási iroda Az utazási iroda rendelkezik engedélyszámmal 0

1185 Budapest XVIII. kerület, Bajcsy Zsilinszky utca 50., Budapest megye

Telefon:

06/23/232-096

Fax:

06/23/232-096

E-mail:

bp18@traveloutlet.hu

Weboldal:

http://www.utazhat.hu

E-mail:bp18@traveloutlet.hu
Engedélyszám:U001079
Szervez külföldi utazást, nem utazásszervező iroda, utazásközvetítő iroda

További telephelyek:

2045 Törökbálint, Torbágy utca 1., Pest megye
E-mail:

1182 Budapest XVIII. kerület, Üllői út 579., Budapest megye
E-mail: bp18@traveloutlet.hu

Irodánk a több éve sikeresen működő Olinera Kft.( cg.01-09-896939 ; adószám: 14281725-2-41 ; GM-MKHE-U000949) Budapest XVIII. kerületi fiókirodájaként működik. Több mint száz megbízható utazásszervező partnerünk útja közül választhatnak kedves utazni vágyó ügyfeleink. Kínálatunk rendkívül változatos, megtalálhatóak a szerényebb költségű buszos utak, vagy apartmanok, de a luxusra, egzotikus helyekre vágyók is válogathatnak útjaink közül.

Ajánlataink között szerepelnek külföldi és belföldi utazások, repülős és buszos üdülések, városlátogatások, körutak, sí utak, hajóutak.

Foglalhat nálunk csak szállást vagy üdülőprogramot egyéni utazással is.

Böngésszen web oldalunkon, és ha talál Önnek tetsző utat, akár telefonon (faxon) vagy e-mail-en keresztül is intézheti foglalását, ha az Önnek kényelmesebb.

Egyedi igényeinek megfelelő utat is keresünk. Ha befárad irodánkba, vagy akár e-mail-ben vagy telefonon elmondja nekünk elvárásait és lehetőségeit, megkeressük az Önnek legmegfelelőbb úti célt és utazási formát.

Érdemes kihasználni az akciós ajánlatokat, így jelentősen csökkentheti utazásának költségeit, vagy az utazásra szánt összegből hosszabb, vagy tartalmasabb, igényesebb programokat választhat.

Megkötheti nálunk a biztosítást is az utazásaihoz. Erre akkor is van lehetősége, ha nem nálunk fizette be az utat, vagy esetleg egyénileg utazik.


Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

Cimkefelhő:
Travel Outlet Franchise Utazási Iroda Budapest XVIII. kerület Bajcsy Zsilinszky utca 50. Budapest

Valid HTML 4.01 Transitional

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső