Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

TUI Utazási Irodák

vissza
Működő Regisztrált Reklamációk
Működő utazási iroda Az utazási iroda rendelkezik engedélyszámmal 0

1119 Budapest XI. kerület, Fehérvári út 89-95. l. ÉP., Budapest megye

Telefon:

463-0804

Fax:

463-0809

E-mail:

tui@tui.hu

Weboldal:

http://www.tui.hu/

E-mail:tui@tui.hu
Engedélyszám:R01239/1995/1999
Vagyoni biztosíték (külföld):20 %
Biztosítás jellege (külföld):Biztosítás
Biztosítás mértéke (külföld):93 845 560 Ft
Bank (külföld):GENERALI PROVIDENCIA BIZTOSÍTÓ ZRT.
Szervez külföldi utazást, utazásszervező iroda, utazásközvetítő iroda

További telephelyek:

1119 Budapest XI. kerület, Fehérvári út 89-85. L. ép., Budapest megye
E-mail:A TUI Magyarországon

1997: Ettől az évtől a TUI Magyarország Kft. már jelen van a magyar idegenforgalmi piacon. A cég tevékenységi körébe tartozik a beutaztatás (a Dunán közlekedő nemzetközi hajók földi szolgáltatásai, szállodaértékesítés) és a TERRA termékek értékesítésének elősegítése.

2001: Az osztrák Gulet Touropa Touristik (GTT) Holding a TUI AG megbízásából azt a célt tűzte maga elé, hogy az elkövetkezendő években új piacokat teremt az Ausztriával szomszédos országokban, elsőként Magyarországon. A GTT-hez több utazásszervező tartozik, úgy mint a TUI, a Gulet, a TERRA, a TUI Reisecenter és a TLR utazási irodai lánc, valamint a beutazási üzletággal foglalkozó irodák.

2002: A döntés után Touropa Magyarország néven a TUI már résztvevője a magyar charterpiacnak és magyar nyelvű katalógusai kizárólag szerződött partnerirodákon keresztül jutnak el az utazóközönséghez. Megkezdődik a TUI Utazási Központok hálózatának kiépítése.

2003-2004: Célunk a TUI Utazási Központok további kiépítése és ezzel párhuzamosan a World of TUI márkák széles körű ismertetése.

2005-2006: Országszerte már 38 TUI Utazási Központ várja az érdeklődőket. Megalakul a TUI Partnerek köre, 16 kiemelt közvetítő iroda támogatásával. Ez a szám ebben az évben 18-ra emelkedett. 2006. januárjában a Touropa Magyarország Kft. névváltozáson esik át, jogutódja a Magyar TUI Kft. felel ezentúl a TUI magyarországi charter-üzletágáért.

2007-2008: Vállalatunk a TUI és a Gulet márkanevek alatt publikált repülőgépes utazások, a Terra Reisen márkanév alatt pedig az autós utazások tekintetében a magyar piac meghatározó szereplőjévé válik. Magyarországon, magyar nyelven is megjelenik a TUI luxus utazásokat kínáló exkluzív terméke, a TUI prémium.

2009: Utasaink utazási kedve töretlen, új értékesítési stratégiánknak köszönhetően a szezon közepére megújul weboldalunk és nagy bizakodással tekintünk az előttünk álló téli szezonra.


Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

Cimkefelhő:
TUI Utazási Irodák Budapest XI. kerület Fehérvári 89-95. ÉP. Budapest http://www.tui.hu/

Valid HTML 4.01 Transitional

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső