Utazási iroda
 kereső
Megye
Település / kerület
Úticél

Utazás

Utazás Európában

Európában rengeteg felfedeznivaló vár!
Európában a világ legváltozatosabb vidékét ismerheti meg az utazó: a hegyóriásoktól a sziklás partvonalakon át a homokos partokig, a dús legelőktől a jéghideg tundráig sokféle tájjal találkozhatunk. Európa történelmi örökségének gazdagsága vitathatatlan: őskori barlangok, görög és római emlékek, középkori várak éppúgy megtalálhatók itt, mint a reneszánsz paloták vagy a barokk templomok.
Nagy hagyományai vannak a téli és nyári sportoknak. Az európai városok gazdag kulturális kínálattal várják a művészet és a zene szerelmeseit, és kulináris élvezetekkel szolgálnak a különleges borok és ételek kedvelőinek.
A schengeni megállapodás létrejöttével egyszerűbbé vált az utazás az EU-n belül, és nagy könnyebbséget jelent a 27 tagállamból 2009. január 1-jétől már 15-ben bevezetésre került az euró is, hiszen a közös valutának köszönhetően megszűntek a pénzváltásból adódó költségek, és lehetőség nyílik az árak közvetlen összehasonlítására is.
Európai vakáció - minden egy helyen!

Az európai utazással kapcsolatban az EUvonal összegyűjtött minden olyan praktikus információt, mely segítségére lehet európai útjai során. Az oldal rendszerezve ismerteti az utazással kapcsolatos általános információkat (például az autóval, repülővel vagy tömegközlekedéssel történő utazással kapcsolatban), emellett az egyes országokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, valamint az ezekről szóló hivatalos honlapokat is összegyűjti.

További információkért látogasson el az EU országok hivatalos turistaszervezeteinek honlapjaira:  


Kedves Látogató!

Amennyiben hibát talált az oldalon, kérjük jelezze felélnk, segítve ezzel weboldalunk tökéletesítését, továbbá kíváncsiak lennénk rá, hogy Ön milyen tartalmat olvasna szivesen oldalunkon.

Írja meg véleményét, javaslatát, mit szeretne látni az oldalon, milyen információt találna hasznosnak. Vélemény elküldéséhez kérjük kattintson a "Vélemény írása" gombra!

utazasiirodak.com
© 2010 -

utazasiirodak.com

Minden jog fenntartva
utazasiirodak.com

Utazás, Utazási, Irodák, Iroda, Kereső